Line Lykke Haukrogh
Kommunikationskonsulent og webredaktør, Destination Fyn

Tusind tak for det flotte stykke arbejde I leverede før, under og efter vores årskonference! Vi er virkelig tilfredse med både billeder, videosammendrag og de fire testimonials! Og så er I også bare enormt nemme at arbejde sammen med

Faisal Mohammad Amin
Neurolog, ph.d., klinisk lektor Formand, Dansk Hovedpine Selskab

Dansk Hovedpine Selskab hyrede ZoomDox til dækning af vores årsmøde 2021. ZoomDox stod for alt fra promoverende interviews før mødet til live-transmission af hele mødet af super kvalitet. Det er rart som arrangør, at teknikken kører på skinner, uden at man skal tage stilling til alt muligt undervejs.  

Michael Funch
Senior Advisor, Communications – Nordic Council of Ministers

Vi hyrede Zoomdox til at stå for videodækningen fra vores aktiviteter til COP21, hvor vi havde en Nordisk Pavillon med flere end 50 events. Opgaven bestod i at sørge for livestreaming fra alle events samt at producere korte tematiske videospots. Dette krævede både stor teknisk ekspertise i et vanskeligt og hektisk miljø…

Michael Funch
Senior Advisor, Communications – Nordic Council of Ministers

…samt journalistiske kompetencer og flair for at transformere kompleks viden ned til tominutters videoer. Zoomdox løste begge opgaver til perfektion og blev hurtigt en integreret del af vores hold. De var fleksible og imødekommende overfor nye udfordringer og blev ved til, jobbet var udført. Vi kan derfor varmt anbefale virksomheden til andre fremtidige opgaver.

Eva Maria Mogensen
Ansvarlig for Lægedage, de praktiserende lægers årlige efteruddannelseskonference i Bella Center

Det har været utroligt positivt at samarbejde med Zoomdox. Det giver ro og tryghed, at de løser den aftalte opgave uden at det forstyrrer deltagere og oplægsholdere, og uden at jeg som arrangør behøver at fokusere på om de nu har styr på det hele.

[Zoomdox / Fortrolighedspolitik / Samarbejdsaftale / CVR: 36247940]

Copyright © 2021